Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2023, 13:33

Besplatni udžbenici za prvake u Somboru, upriličen prijem za najuspešnije sa Republičkih takmičenja

Grad Sombor upriličio je prijem učenika osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada Sombora, koji su u prethodnom periodu ostvarili značajne rezultate na Republičkim takmičenjima. Informacija koja je obradovala sve prisutne je da će grad Sombor prvi put obezbediti besplatne udžbenike za sve đake prvake od nove školske godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gradonačelnik ugostio najuspešnije đake sa teritorije Grada Sombora

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Jun.2023

SOMBOR – Učenici sa teritorije Grada Sombora nastavljaju da iz godine u godinu nižu sjajne uspehe, a tim povodom je u zgradi Županije, danas upriličen prijem za osnovce i srednjoškolce koji su u ovoj školskoj godini ostvarili značajne rezultate na Republičkim takmičenjima. Đake, kao i njihove...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.