Besplatni saveti o vantelesnoj oplodnji

Izvor: Danas, 19.Feb.2018, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni saveti o vantelesnoj oplodnji

Udruženje Šansa za roditeljstvo za sve zainteresovane sugrađane koji žele da započnu ili su već u procesu vantelesne oplodnje, organizuje besplane savete, konusultacije i podršku parovima, u akciji Otvorena vrata Udruženja, u Zahumskoj ulici 23a u Beogradu, svake srede od 17 do 19 časova.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Šansa za roditeljstvo: Besplatni saveti lekara o vantelesnoj oplodnji

Izvor: Blic, 19.Feb.2018

Udruženje "Šansa za roditeljstvo" za sve zainteresovane Beograđane koji žele da započnu ili su već u procesu vantelesne oplodnje organizuje besplatno savetovanje svake srede od 17 do 19 sati...U akciji "Otvorena vrata Udruženja", svi roditelji koji su se susreli sa neizvesnošću, strahom, neshvaćenosti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.