Izvor: Blic, 21.Nov.2000, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni aparat Janji Novokmet

Besplatni aparat Janji Novokmet

Retko ko je od naših čitalaca bio tako uporan kao Janja Novokmet iz Vinče. U ovoj godini sedam puta tražila je besplatni slušni aparat. Ćutanje lekara 'Eurotona' nisu je obeshrabrivala. uporno je pisala 'Blicu'. Napisala je i osmo pismo...

'Pišem vam iz očajanja. Samo još ovaj put. Morate me razumeti. Izbeglica sam, živim kao podstanar, imam dvoje maloletne dece, bez posla sam... Stari aparat mi je dotrajao i ne može više da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se popravi. Novi ne mogu da kupim. Mislila sam ako dobijem aparat počeću nešto da radim... Ako mi sada ne pomognete, ne znam šta ću', piše, između ostalog, Janja lekarima 'Eurotona'.

Janja je najzad uspela. Postala je četrdeset deveti dobitnik besplatnog službenog aparata u velikoj akciji 'Eurotona' i 'Blica'.

'Slučaj ove žene je mnogo komplikovan. Možda najkomplikovaniji od početka akcije. Prema našim merilima, ona je potpuno gluva. Sto odsto! Moraćemo da uložimo veliki trud. Daćemo joj najjači i najskuplji aparat da bi joj povratili bar malo sluha. Nadam se da ćemo uspeti i omogućiti joj da nešto počne da radi', objašnjava gospodin Dejan Milošević, direktor 'Eurotona'.

Pedeseti, jubilarni besplatni aparat 'Euroton' će pokloniti u sredu - 15. novembra. U konkurenciji su čitaoci:

1.Aleksandar Vojnović iz Aranđelovca

2. Gordana Nikolić iz Rače Kragujevačke

3. Dušan Milovanović iz Beograda

4. Luka Smiljanić iz Zemuna

5. Jelena Fiala iz Slankamena

6. Dragan Momčilović iz Leskovca

7. Branka Vranić iz Kokinog Broda

8. Radmila Lukić iz Beograda i

9. Ivana Stanisavljević iz Šajkaša.

Do kraja godine 'Euroton' će pokloniti još sedam aparata. Ako imate teškoće sa sluhom - pišite 'Blicu'. Na koverti obavezno naznačite: 'Za besplatni slušni aparat'.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.