Besplatne predstave za decu u Super Veru

Izvor: Blic, 08.Feb.2013, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatne predstave za decu u "Super Veru"

Predstavom “Začarani Spajdermen i vila” sutra počinje novi ciklus besplatnih predstava za decu u tržnom centru “Super Vero” na Voždovcu.

Predstave na Voždovcu će se izvoditi od 14 sati, ulaz je slobodan, a sutra će, takođe biti nastavljen i redovan program u tržnom centru na Novom Beogradu, saopšteno je iz kompanije “Veropulos”.

Mališani sa Novog Beogarada biće u prilici da od 13 sati pogledaju predstavu „Pepa prase i tri praseta”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Projekat „Besplatne predstave za decu” realizuje kompanija “Veropoulos” od 23.decembra 2011. i svake subote se izvode posebno pripremljene predstave interaktivnog karaktera za decu uzrasta od tri do 12 godina.

U prethodna tri ciklusa realizovano je 50 predstava i animacija. Od ove sezone predstave se izvode u dva prodajna objekta „Super Vero” na Voždovcu i Novom Beogradu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.