Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2017, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna brza pošta za korisnike sigurnih kuća

BANJALUKA - U narednom periodu kompanija "EuroExpress brze pošte" će svoje usluge potpuno besplatno ustupati korisnicima sigurnih kuća u BiH, da bi njihove pošiljke na odredište stigle na najbrži i najsigurniji način.

Rekla je ovo danas Rozita Tomić, zamjenik generalnog direktora kompanije "Euroexpress", povodom deset godina postojanja ove kompanije.

Istakla je da je "Euroexpress" osnovan 2008. godine, da postane lider, što su na kraju i uspjeli.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />"S ponosom možemo reći da smo to i ostvarili. Pokrenuti biznis u vrijeme svjetske ekonomske krize i poslovati sve ove godine je zasluga i predanost cijelog kolektiva", rekla je Tomićeva.

Dodala je da zapošljavaju skoro 500 ljudi, godišnje transportuju nekoliko miliona pošiljaka sa više od 200 dostavnih vozila koja na godišnjem nivou pređu blizu 10 miliona kilometara širom BiH i dalje.

Njihov plan za naredni period je tehnološki napredak, zapošljavanje mladog stručnog kadra i stalno unapređenje kvaliteta usluga i niz društveno odgovornih aktivnosti. Tomićeva ističe da su tajna njihovog uspjeha ljudi.

Amela Bašić-Tomić, koordinator sigurne kuće u Banjaluci, izrazila je zahvalnost kompaniji "Euroexpress" što je preduzela potrebu za uspostavljanje saradnje sa sigurnim kućama.

"Osnovni cilj ove naše saradnje jeste omogućavanje bezbjednog puta za pošiljke žena i djece koji borave u sigurnoj kući, čime će se svakako doprinijeti povećanju stepena zaštite povjerljivosti podataka i zaštite identiteta", rekla je ona.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.