Besplatan CarGo od ponedeljka do četvrtka za sve koji se vakcinišu na Sajmu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 14:01

Besplatan CarGo od ponedeljka do četvrtka za sve koji se vakcinišu na Sajmu

CarGo donirao još 150 obroka medicinskim radnicima u novoj covid bolnici u Batajnici

CarGo usluga biće potpuno besplatna od sledećeg ponedeljka do četvrtka za sve koji su pozvani da se vakcinišu na Sajmu, rekao je danas predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić prilikom doniranja 150 obroka medicinskom osoblju u novoj Covid bolnici u Batajnici.

Prema njegovim rečima, svi koji su dobili poziv da se vakcinišu na Sajmu, kao najvećem čvorištu masovne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imunizacije, moći će potpuno besplatno da dođu do Sajma sa bilo koje lokacije u Beogradu.

- Akcija će trajati četiri dana u periodu od 10 ujutru do 15 časova. Potrebno je samo da se građani lociraju, ukucaju promo kod i sve usluge do Sajma biće besplatne - kazao je Vučić nakon uručivanja obroka medicinarima.

On je dodao da je današnja akcija doniranja obroka medicinskim radnicima mali znak pažnje zbog "njihove borbe, neodustajanja i mukotrpnog danonoćnog rada da pobedimo koronu i nastavimo sa normalnim životima".

Generalni direktor CarGo Batlera Nikola Aćimović rekao je da je zahvaljujući restoranu W Sushi danas donirano 150 obroka za medicinsko osoblje u COVID bolnici u Batajnici, a da su CarGo Batleri dostavili hranu uz poštovanje svih epidemioloških mera.

On je podsetio da je ovo druga akcija doniranja obroka medicinarima u ovoj nedelji i da će CarGo Batler nastaviti sa humanom misijom kako bi se zahvalili medicinskom osoblju što ne odustaju od borbe protiv korona virusa.

Glavna sestra covid bolnice u Batajnici Biljana Jokić je dodala da im ovakve akcije pomoći i solidarnosti veoma znače i podsetila je da je CarGo Butler uoči Nove godine donirao čak 400 obroka njenim kolegama.

Oni su još jednom pozvali sve građane da se vakcinišu jer je jedini spas kolektivna imunizacija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Besplatan CarGo od ponedeljka do četvrtka za sve koji se vakcinišu na Sajmu

Izvor: Kurir, 23.Apr.2021

CarGo donirao još 150 obroka medicinskim radnicima u novoj covid bolnici u Batajnici

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.