Besni požar na Suvoj planini

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Sep.2019, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besni požar na Suvoj planini

Na obroncima Suve planine, na potezu između sela Kaletinac i Šebet, besni požar koji srećom za sada ne ugrožava ta sela, saznaje agencija Beta u Policijskoj upravi u Nišu.

"Vatrom je zahvaćena trava i nisko rastinje. Vatrogasci su na terenu i pokušavaju da ga lokalizuju, ali je teren veoma nepristupačan", kazali su u PU Niš.

Zbog nepristupačnosti terena još nema procene kolika je površina zahvaćena vatrom.

Do područja koje je zahvaćeno požarom, a koje je poznato pod nazivom "Kotlak", potrebno je četiri sata hoda.

Meštani sela u podnožju Suve planine u opštini Gadžin Han požar su primetili u sredu uveče.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Besni požar na Suvoj planini

Izvor: B92, 13.Sep.2019

Gadžin Han -- Na obroncima Suve planine, na potezu između sela Kaletinac i Šebet, besni požar koji srećom za sada ne ugrožava ta sela, saznaje agencija Beta..."Vatrom je zahvaćena trava i nisko rastinje. Vatrogasci su na terenu i pokušavaju da ga lokalizuju, ali je teren veoma nepristupačan",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.