Bes stotina tinejdžera koji su napravili totalni haos VIDEO

Izvor: B92, 27.Jul.2020, 13:00

Bes stotina tinejdžera koji su napravili totalni haos VIDEO

Na terenima za mini golf u Memfisu nastao haos kada je rulja stotina tinejdžera pobesnela zbog neispravne mašine za igru i "kusura" od četiri dolara.

Jedan besni tinejdžer čak je pljunuo u lice zaposlenog.

Prema izveštajima lokalnih medija, zabavni centar "Put-put" bio je primoran da se zatvori zbog prenatrpanosti u subotu uveče.

Grupa od oko 300 do 400 tinejdžera postala je besna nakon što osoblje nije odmah vratilo novac nakon što je aparat za igru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodno odneo četiri dolara jednoj devojci. Snimak očevidaca sa lica mesta pokazuje sav bes tinejdžera kada su prevareni za kusur.

Ogorčena devojka srušila je pregradu od pleksiglasa i bacala krhotine na osoblje pre nego što je zgrabila metalni štap za uže i bacila ga iza pulta. Kako dalje navodi "Raša tudej", pušten je i vatroomet unutar zgrade, što je pokrenulo stampedo.

U nasilju nije povređen nijedan zaposleni, ali je mlada devojka u centru nemira kasnije snimljena kako je pljunula u lice zaposlenog. Jednom trinaestogodišnjaku upućen je poziv za maloletnike zbog nedoličnog ponašanja i policijska istraga incidenta je u toku. "Nažalost, juče smo uveče imali incident koji nikada nismo doživeli u 57 godina poslovanja. Roditelji su odlučili da ostave veliku grupu tinejdžera u našoj ustanovi bez njihovog nadzora", rekao je generalni direktor centra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRAVO RASULO U MEMFISU: Grupa tinejdžera podivljala, demolirala mini-golf centar, i to sve zbog 4 dolara! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 27.Jul.2020

Kompleks za mini-golf u Memfisu je potpuno demoliran kada je rulja besnih tinejdžera počela da ruši sve pred sobom zbog neispravne mašine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.