Izvor: Blic, 21.Jan.2018, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Berza ploča" u Domu omladine okupila brojne izlagače i kolekcionare

Prva u nizu, "Berza ploča", na kojoj su kolekcionari imali priliku da razmene i prodaju polovna i dobro očuvana izdanja, održana je danas od 10 do 14 sati u Domu omladine Beograda.

Ljubitelji dobrog, pucketavog zvuka razmenjivali su i kupovali gramofonske ploče na kojima su hitovi domaćeg roka, popa i mnogih drugih žanrova, od stranih do domaćih izvođača. Oni su prodavali polovna i dobro očuvana originalna izdanja na pločama i diskovima (cd, dvd i blurej).

Manifestaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je posetio i gradski menadžer Goran Vesić, koji je očito pokazao interesovanje za domaće autore: Bajagu i Instruktore, EKV, Riblja čorba, a nije mu promakao Zdravko Čolić. Vesić je tom prilikom poručio da je cilj akcije upoznavanje mlađih generacija sa muzikom i nosačem zvuka koje su svedoci jednog vremena.

Dokaz da, na manifestaciji, nema mesta pirateriji je to što je strogo bila zabranjena prodaja kompjuterskih programa i opreme, igrica, legalnih i nelegalnih filmova, kao i praznih medija.

Cena ulaznice bila je simboličnih 120 dinara, a kako su najavili organizatori, "Berza ploča" će se održavati svake prve nedelje u mesecu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.