Berluskoni se žalio na presudu

Izvor: B92, 02.Jan.2014, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni se žalio na presudu

Rim -- Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni je uložio žalbu na presudu kojom je kažnjen za plaćanje seksualnih usluga tada maloletnoj prostitutki Rubi.

Berluskoni je u julu kažnjen sedmogodišnjom kaznom zatvora i zabranom obavljanja javne dužnosti, javio je AFP.

Kazna je suspendovana dok ne bude okončan žalbeni proces, koji će verovatno potrajati više godina.

Žalba će biti prvenstveno zasnovana na Berluskonijevim tvrdnjama da su "optužbe neosnovane", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenela je agencija ANSA.

Bivši premijer negira optužbe da je plaćao za seks Marokanki Rubi koja je u to vreme imala 17 godina.

On je takođe osuđen i na godinu dana zatvora zbog utaje poreza a zato mu je oduzet imunitet i isključen je iz parlamenta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Berluskoni se žalio na presudu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Jan.2014

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni je u četvrtak uložio žalbu na presudu kojom je kažnjen za plaćanje seksualnih usluga tada maloletnoj prostitutki Rubi, saopštili su njegovi advokati. Berluskoni je u julu kažnjen sedmogodišnjom kaznom zatvora i zabranom obavljanja javne dužnosti,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.