Berluskoni optužio levicu za probleme sa suprugom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni optužio levicu za probleme sa suprugom

RIM - Italijanski premijer Silvio Berluskoni nije mogao da odoli pozivu svog prijatelja Bruna Vespe, novinara i voditelja emisije "Porta a Porta" na italijanskom javnom servisu RAI, da bi izneo svoju istinu.

On je za probleme sa suprugom Veronikom Lariom, koja je u nedelju preko štampe najavila da želi razvod, optužio levicu i medije koji su, kako je rekao, naveli Veroniku da poveruje lažima.

Berluskoni je izjavio da će Veronika, koju "još uvek puno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << voli", morati da "prizna grešku" i da se "javno izvini" kako bi njihova veza mogla eventualno da se spasi.

On je naročito zamerio Veroniki što ga je optužila da se druži sa maloletnicama, što je "apsolutna neistina", ističući da njene tvrdnje neće okrenuti katoličke glasače protiv njega.

Očigledno da se sedamdesetdvogodišnji premijer ovog najviše uplašio. On je u toku tolk šoua kazao da je siguran da medijska buka koja se digla oko njegovog privatnog života neće uticati na rezultat koji će on i njegova stranka ostvariti u junu na evropskim izborima.

Katolički list "Avenire" je, međutim, objavio juče veoma oštar uvodnik protiv premijera u svetlu najnovijeg skandala.

Kada je reč o izboru mladih starleta kao kandidatkinja za evropski parlament, koji je njegova supruga okarakterisala kao "besraman", Berluskoni je rekao da je sve to laž u orkestraciji opozicione štampe.

Italijanski premijer je juče dozvolio objavljivanje fotografija sa proslave 18. rođendana Noemi Leticije, kojoj je prisustvovao prošlog meseca kako bi dokazao da nema šta da krije od javnosti .

Mnogi korisnici Interneta, međutim, tvrde da su fotografije, koje su osvanule u tračerskom časopisu "Ki", prošle kroz fotošop i da su retuširane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.