Berluskoni izašao iz bolnice FOTO

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 14:17

Berluskoni izašao iz bolnice FOTO

Bivši premijer Italije Silvio Berluskoni (86) izašao je danas iz bolnice u Milanu, u kojoj je proveo šest nedelja zbog leukemije i infekcije pluća.

Kako prenosi AFP, on je pušten iz bolnice, a zatim se odvezao u automobilu sa zatamnjenim staklima

Berluskoni je 5. aprila primljen u bolnicu San Rafaele u Milanu zbog infekcije pluća, posle čega su lekari prvo posumnjali na leukemiju.

Nakon hospitalizacije, doktori su naveli da Berluskoni boluje od hronične >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mijelomonocitne leukemije. Nije rečeno kada je rak prvi put dijagnosticiran, već samo da stanje nije akutno.

Berluskoni je u poslednjih nekoliko godina bio hospitaliziran više puta, od čega jedanput 2020., godine pošto je oboleo od koronavirusa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berluskoni izašao iz bolnice posle mesec i po dana

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Maj.2023

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni pušten je danas iz bolnice u Milanu, u koju je primljen pre mesec i po dana zbog plućne infekcije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.