Berluskoni: Neću da prodam Milan

Izvor: Politika, 08.Maj.2014, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni: Neću da prodam Milan

MILANO –Vlasnik italijanskog Milana Silvio Berluskoni rekao je danas da ne namerava da proda taj klub i dodao da će po završetku sezone odlučiti o sudbini trenera Klarensa Sedorfa na klupi rosonera.

„Teško je takmičiti se protiv timova iza kojih stoji arapski novac, ali uprkos tome ne razmišljam o prodaji. Ekipe kao što je PSŽ imaju vlasnike čije bogatstvo prelazi sve granice”, naveo je Berluskoni za italijanski Skaj.

Ekipa Milana, dva kola pre kraja Serije A, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << zauzima osmo mesto na tabeli sa 54 boda, tri manje od petoplasiranog gradskog rivala Intera.

„Odluku o treneru ćemo doneti na kraju sezone na sastanku upravnog odbora. Klarens ima ugovor na dve godine”, kazao je nekadašnji premijer Italije.

Berluskoni je kupio Milan pre 28 godina, a od tada su rosoneri osvojili pet Liga šampiona, osam Serija A, šest italijanskih superkupova, pet evropskih superkupova, dva Interkontinentalna kupa, Svetsko klupsko prvenstvo i italijanski kup.

Tanjug

objavljeno: 08.05.2014

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Berluskoni: Teško je protiv timova sa arapskim novcem, ali neću prodati Milan

Izvor: Blic, 08.Maj.2014

Vlasnik italijanskog Milana Silvio Berluskoni rekao je da ne namerava da proda taj klub i dodao da će po završetku sezone odlučiti o sudbini trenera Klarensa Sedorfa na klupi rosonera..."Teško je takmičiti se protiv timova iza kojih stoji arapski novac, ali uprkos tome ne razmišljam o prodaji....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.