Berlin: Tinejdžeri pokušali da iznude otkup lažiranjem otmice

Izvor: B92, 28.Apr.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berlin: Tinejdžeri pokušali da iznude otkup lažiranjem otmice

Berlin -- Nemačka policija saopštila je danas da su 13-godišnja devojčica i njen 18-godišnji prijatelj lažirali njeno kidnapovanje kako bi tražili otkup od njenog oca.

Policija je saopštila da je za navodno kidnapovanje saznala u četvrtak uveče i da su devojčica i njen prijatelj uhapšeni na ulici u Berlinu u petak.

Devojčica je odvedena u gradsku kancelariju za dobrobit mladih pošto je odbila da se vrati kući, dok je 18-godišnjaka privela policija. I devojčica i njen prijatelj su sirijski državljani, navela je policija. Policija nije saopštila koliko novca su zahtevali, a lokalni list B.Z. javio je da su tražili 40.000 evra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tinejdžeri pokušali da iznude otkup lažiranjem otmice u Berlinu

Izvor: Danas, 28.Apr.2019

Nemačka policija saopštila je danas da su 13-godišnja devojčica i njen 18-godišnji prijatelj lažirali njeno kidnapovanje kako bi tražili otkup od njenog oca, što je dovelo do potrage u kojoj je učestvovalo 280 berlinskih policajaca. Članak Tinejdžeri pokušali da iznude otkup lažiranjem otmice...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.