Berber: Moramo da mnogo pametni, da sačekamo šansu protiv Mladosti

Izvor: SandzakPress.net, 08.Maj.2021, 13:31

Berber: Moramo da mnogo pametni, da sačekamo šansu protiv Mladosti

Trener fudbalera Novog Pazara Davor Berber rekao je uoči meča protiv gostujuće Mladosti u 36. kolu Super lige Srbije, da očekuje utakmicu sličnu šahovskoj partiji, u kojoj će se čekati greška protivnika. “Nadam se da ćemo odigrati bolje nego protiv Čukaričkog i Voždovca i da ćemo se kao domaćini vratiti na pobednički kolosek. Moramo da budemo mnogo pametni, a ne brzopleti i naivni kao protiv Voždovca, gde smo primili dva gola za pet minuta i nismo uspeli da se vratimo”, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je Berber. Mladost je ostvarila šest pobeda u poslednjih sedam kola i zauzima visoko šesto mesto na tabeli sa 51 bodom, dok devet bodova manje ima Novi Pazar na 16. poziciji. “Oni igraju na potez i iskustvo, ali mislim da ćemo mi da pokažemo više htenja. Znamo šta nam je činiti. Odigraćemo maksimalno profesionlano i gledati da sačekamo jednu pravu šansu, koja bi mogla da bude dovoljna za pobedu. Bio bih zadovoljan i sa 1:0 jer važna su tri boda”, naveo je Berber. Vezni fudbaler Pazaraca Semir Hadžibulić ocenio je da njegova ekipa za opstanak u elitnom rangu mora da osvoji svih devet bodova do kraja prvenstva. “Mladost je neugodan protivnik. Iskusni su, ali sada nam je nebitno ko je s druge strane jer imamo imperativ pobede. Ovo su za mene posebne utakmice, s obzirom da se po završetku sezone, posle 20 godina, opraštam od aktivnog igranja. Želim da to bude na najlepši način, uz opstanak u Super ligi Srbije”, zaključio je Hadžibulić. Novi Pazar i Mladost igraju danas od 16 časova na Gradskom stadionu. (Radiostoplus) The post Berber: Moramo da mnogo pametni, da sačekamo šansu protiv Mladosti appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTVORENO 36. KOLO SUPERLIGE: Ubedljiva pobeda Proletera! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Maj.2021

U utakmica 36. kola Linglong Superlige pobedu su zabeležile ekipe Proleter, Novog Pazara i Voždovca. Sjajnu utakmicu odigrali su Novosađani i slavili protiv ekipe Radnik u vrlo bitnom meču za njih. Kada je bilo najpotrebnije pokazali su da poseduju kvalitet da se takmiče protiv najboljih u Srbiji. ...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.