Ber Grils snima u Bosni

Izvor: Blic, 27.Okt.2010, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ber Grils snima u Bosni

Ber Grils (36), čuveni voditelj emisije "Man vs Wild", koja se emituje na kanalu "Diskaveri", snimiće u februaru naredne godine dve epizode u Bosni i Hercegovini, prenosi portal "Sarajevo-X", pozivajući se na "Oslobođenje".

Ovu vest je potvrdio Edin Durmo, prvi čovek kluba ekstremnih sportova "Scorpio", koji je rekao da su njegov klub kontaktirali producenti ove emisije, sa kojima je postigao dogovor o organizaicji boravka ekipe.

Prema njegovim rečima, jedna epizoda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će se u potpunosti uklapati u koncepciju emisije "Men vs Wild", dok će druga biti naučnog karatketera i imaće formu istraživanja, praćenja i proučavanja organizma Bera Grilsa u ekstremnim situacijama. Durmo je rekao da će snimanje trajati između 12 i 14 dana.

Ber Grils, čije je pravo ime Edvard Majkl Grils, svetsku slavu je stekao emisijom "Men vs Wild", u kojoj je pokazivao kako je moguće preživeti u najekstremnijim situacijama u kojima se čovek može naći u divljini. Njegovo ime se nalazi i u Ginisovoj knjizi rekorda, jer je sa 23 godine postao najmlađi Britanac koji se popeo na Mont Everest. Svoje veštine je stekao kao pripadnik elitne jedinice britanske vojske SAS.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.