Beogradvode: Apel vlasnicima splavova da sklone mostiće

Izvor: Blic, 11.Maj.2013, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradvode: Apel vlasnicima splavova da sklone mostiće

Čišćenje priobalja i šetališta pored beogradskih reka biće nastavljeno od ponedeljka, 13. maja, najavljeno je iz “Beogradvoda”. Iz ovog preduzeća apeluju na vlasnike splavova da sklone privremene mostove.

- Apelujemo na vlasnike splavova da privremene mostove, koje su zbog porasta vodostaja montirali ispred svojih objekata, odmah uklone - navodi u saopštenju to javno preduzeće.

To je neophodno uraditi da bi cisterne i radnici “Beogradvoda” i “Gradske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čistoće” nesmetano mogli da prođu donjom šetnom stazom i u najkraćem roku očiste šetališta, objašnjavaju u ovom preduzeću.

Nakon uklanjanja nanetog otpada, počeće i pranje donjih šetnih staza, kako bi građanima omogućili da što pre koriste šetališta, navodi se u saopštenju.

Odmah po povlačenju vode u toku prethodne nedelje očišćene su donje šetne staze na Zemunskom keju, “a od ponedeljka će se povlačenjem vode stvoriti uslovi da se očisti i ostatak priobalja Save i Dunava”.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Od ponedeljka nastavak čišćenja priobalja

Izvor: Press, 11.Maj.2013

"Apelujemo na vlasnike splavova da privremene mostove, koje su zbog porasta vodostaja montirali ispred svojih objekata, odmah uklone", navodi u saopštenju to javno preduzeće...To je neophodno uraditi kako bi cisterne i ekipe "Beogradvode" i "Gradske čistoće" nesmetano mogle da prođu donjom šetnom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.