Beogradski taksi sledeće nedelje uvodi 30 odsto popusta na poziv

Izvor: Blic, 12.Jan.2011, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Beogradski taksi" sledeće nedelje uvodi 30 odsto popusta na poziv

Taksisti "Beogradskog taksija" će tokom sledeće nedelje mušterijama će davati popust od 30 odsto na telefonski poziv, najavio je za "Blic" Zlatan Zlatković, predsednik pomenutog taksi udruženja.

- Na sve vožnje i u prvoj i u drugoj tarifi davaćemo popust od 30 odsto. Videćemo još da li da bude 20 odsto u prvoj a 30 u drugoj, ali je sigurno da ćemo izjednačiti ponudu sa onom koju je grad odredio. Posebno se to odnosi na vožnje sa Aerodroma "Nikola Tesla" - rekao je Zlatković >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i pojasnio da će taj popust važiti samo na cifru preko 300 dinara koju otkuca taksimetar.

To praktično znači da na kraće vožnje neće biti popusta dok će novu pogodnost najviše osetiti mušterije koje biraju vožnje na duže relacije.

Zlatković se, kako je rekao, ne plaši da bi ga zbog ove mere moglo napustiti neki taksisti koji ne budu zadovoljni ovakvom odlukom rukovodstva "Beogradskog taksija". Naime, svaki taksista može da promeni udruženje po svom nahođenju ukoliko mu se uslovi za rad u nekoj firmi ne dopadaju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.