Beogradski karneval brodova na Savi

Izvor: Kurir, 08.Jul.2012, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski karneval brodova na Savi

BEOGRAD - U Beogradu je održan deveti Beogradski karneval brodova, jedna od najatraktivnijih turističkih manifestacija u Srbiji i glavnom gradu.

Karneval je u subotu održan na delu reke Save od Brankovog mosta da ušća u Dunav, a ovogodišnji program je otvorio policijski orkestar posle koga su usledile akrobacije padobranaca i skijaša na vodi, koji su najavili isplovljavanje i defile dekorisanih plovila iz beogradskih marina.

Brodovi su plovili od Brankovog mosta do Ušća >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i nazad.

Uz ovogodišnji karneval održano je nekoliko muzičkih koncerata. U okviru zabavnog programa na šetalištu brojne posetioce su animirali razni zabavljači, mađioničare, animatori, mažoretkinje.

Svi posetioci su mogli da uživaju u besplatnom krstarenju rekama a ovogodišnji karneval održan je pod sloganom "Ljubav je na rekama" i pod sloganom "Kod srećne bove" i posvećen je bovi koja se nalazi na samom ušću Save u Dunav, jer se upravo na tom mestu spaja više od 100 evropskih reka koje se ulivaju u Dunav.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Održan Beogradski karneval brodova

Izvor: B92, 08.Jul.2012

Beograd -- U Beogradu je održan deveti Beogradski karneval brodova, jedna od najatraktivnijih turističkih manifestacija u Srbiji i glavnom gradu...Karneval je u subotu održan na delu reke Save od Brankovog mosta da ušća u Dunav, a ovogodišnji program je otvorio policijski orkestar posle koga su...

Nastavak na B92...

Beogradski karneval brodova na Savi

Izvor: Studio B, 08.Jul.2012

U Beogradu je održan deveti Beogradski karneval brodova, jedna od najatraktivnijih turističkih manifestacija u Srbiji i glavnom gradu...Karneval je u subotu održan na delu reke Save od Brankovog mosta da ušća u Dunav, a ovogodišnji program je otvorio policijski orkestar posle koga su usledile akrobacije...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.