Beogradski fantom ipak večeras

Izvor: Radio 021, 12.Jun.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski fantom ipak večeras

Film "Beogradski fantom" biće prikazan  ponoć na festivalu Cinema city u velikoj sali Srpskog narodnog pozorišta. Projekcija je trebalo da bude održana sinoć, ali je odložena zbog tehničkih problema. Kupljene karte  važe i za večeras. "Beogradski fantom" je u okviru takmičarske selekcije Nacionalna klasa, a ulaznica košta 100 dinara. Repriza je sutra u Dunavskom parku u 23:15h.  

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beogradski fantom 12. juna u ponoć

Izvor: B92, 12.Jun.2009

Projekcija filma "Beogradski fantom" koja je trebalo da se održi 11. juna u okviru "Cinema City" festivala, odložena je iz tehničkih razloga, a publika će ovo ostvarenje moći da pogleda 12. juna u ponoć u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu...Kako su organizatori saopštili ulaznice kupljene...

Nastavak na B92...

Beogradski fantom večeras u ponoć u SNP-u

Izvor: Kontra magazin, 12.Jun.2009

Na festivalu Cinema City, koji je u toku u Novom Sadu, sinoć iz tehničkih razloga nije održana projekcija filma "Beogradski fantom". Film će biti prikazan večeras u ponoć u velikoj sali Srpskog narodnog pozorišta, a kupljene ulaznice za ovaj film važiće za novu projekciju.

Nastavak na Kontra magazin...

"Fantom" u ponoć na festivalu Cinema City

Izvor: Mondo, 13.Jun.2009, 04:39

Projekcija filma 'Beogradski fantom', odložena u četvrtak iz tehničkih razloga, biće održana u petak u ponoć.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.