Beogradski aerodrom ponovo otvoren: Hvala putnicima na strpljenju i razumevanju

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 00:16

Beogradski aerodrom ponovo otvoren: Hvala putnicima na strpljenju i razumevanju

Beograd -- Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" ponovo je otvoren za saobraćaj večeras oko 22.30, nakon što je privremeno bio zatvoren zbog dojava o bombi.

Za dojave se na kraju ispostavilo da su bile lažne.

"Zahvaljujemo se putnicima na strpljenju i razumevanju, jer su njihova, i bezbednost osoblja prioritet", naveli su iz aerodroma, prenosi portal Tango Six. Ranije danas, kompanije Air Montenegro i Wizz Air saopštile su da su piloti na njihovim letovima dobili dojave >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o postavljenim bombama, zbog čega su svi putnici i članovi posade evakuisani. Kontradiverzione ekipe su, u međuvremenu, obavile kontradiverzione preglede i ustanovile da su dojave bile lažne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.