Beogradska trka deda mrazeva 30. decembra

Izvor: Press, 16.Dec.2012, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Beogradska trka deda mrazeva" 30. decembra

Učesnici trke kretaće se ulicom Kralja Milana, a prvih 1.000 odraslih učesnika na poklon će dobiti kostim Deda Mraza, koji su obavezni da obuku.

Deca uzrasta do 14 godina dobiće kapice, a uz trku će biti organizovan i prateći muzičko-zabavni program na Centralnoj bini kod Terazijske česme, dok će najuspešniji takmičari dobiti pehare i robne nagrade.

Peta po redu trka deda mrazeva organizuje se pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu i u organizaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Sportskog saveza Rakovice, a u njoj će, osim Beograđana, učestvovati deda mrazevi iz cele Srbije i nekoliko evropskih zemalja.

Trka se realizuje uz pomoć 40 volontera, a kao i prethodnih godine, i ovogodišnja trka ima humanitarni karakter, pa će pod sloganom "Deda mrazevi daruju život , u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije biti organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Vozilo Instituta biće postavljeno na platou ispred hotela "Balkan , a prilikom preuzimanja kostima, deda mrazevi i baba mrazice moći će da ostave novčani prilog u posebno naznačenim kutijama za pomoć Prihvatilištu za odrasle i stara lica.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trka Deda Mrazeva

Izvor: Danas, 16.Dec.2012

Tradicionalna, peta po redu, „Beogradska trka Deda Mrazeva“ biće održana u nedelju 30. decembra, pod pokroviteljstvom Skupštine grada, Sekretarijata za sport i omladinu, a u organizaciji Sportskog saveza Rakovica. Osim beogradskih, u trci će učestvovati i Deda Mrazevi iz nekoliko evropskih zemalja....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.