Beogradska trka Deda Mrazeva u nedelju

Izvor: Glas javnosti, 28.Dec.2012, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska trka Deda Mrazeva u nedelju

BEOGRAD - Peta "Beogradska trka Deda Mrazeva" biće održana u nedelju, 30. decembra, u 13 časova u Ulici Kralja Milana u Beogradu, a očekuje se 2.000 učesnika.

Trka se održava pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda, gradskog Sekretarijata za sport i omladinu, a u organizaciji Sportskog saveza Rakovice.

Na trci će, pored Beograđana, učestvovati Deda Mrazevi iz cele Srbije i nekoliko evropskih zemalja, a mesto okupljanja za sve učesnike je na platou kod Terazijske česme.

Kako se navodi, pod sloganom "Deda Mrazevi daruju život" biće organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi na platou ispred hotela Balkan od 11 do 15 časova.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez saobraćaja u centru grada

Izvor: Studio B, 28.Dec.2012

Zbog održavanja manifestacije „Beogradska trka Deda Mrazeva" u nedelju, 30. decembra, od 8 do 15 časova za saobraćaj će biti zatvorene ulice Kralja Milana, Terazije i Kolarčeva. ..U ulicama Kneza Miloša, Resavskoj, Svetozara Markovića i Kralja Milutina saobraćaj će se odvijati u redovnom režimu,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.