Beogradska Čistoća vanredno pere ulice

Izvor: Blic, 11.Jan.2011, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska "Čistoća" vanredno pere ulice

Radnici „Gradske čistoće“ sa 60 cisterni već nekoliko dana peru beogradske ulice. U pitanju je vanredno zimsko pranje, dok će zvanično prolećno uređivanje početi sa prvim kalendarskim danom proleća.

- Koristimo lepo vreme da speremo blato i ostale nečistoće koje je za sobom ostavio otopljeni sneg. Pratimo meteorološku situaciju iz dana u dan i u skladu sa prognozom određujemo koliko cisterni angažujemo - kaže Aziz Azizi, direktor Sektora za operativu u "Čistoći".

On ističe da su prvo oprane najprometnije saobraćajnice na svim opštinama, i da je u toku pranje ostalih ulica. Vanredno pranje ulica nastavlja se dok potraje lepo vreme.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vanredno zimsko „umivanje" grada

Izvor: Studio B, 11.Jan.2011

Zahvaljujući neuobičajeno lepom vremenu za ovo doba godine, ekipe JKP „Gradska čistoća" sa 60 cisterni već nekoliko dana peru gradske ulice. ..Reč je o vanrednom zimskom pranju, dok će zvanično prolećno uređivanje početi sa prvim danom kalendarskog proleća...- Koristimo lepo vreme da speremo...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.