Beogradom od danas krstare novi autobusi

Izvor: Mondo, 25.Avg.2017, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradom od danas "krstare" novi autobusi

Beogradskim ulicama od danas krstari još 10 novih zglobnih autobusa, urađenih po najnovijim standardima, sa klima uređajima, brojačima putnika, besplatnim internetom.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je svečano primio autobuse ispred Starog dvora, naglasio je da to nije sve i da će Beograđani do kraja septembra dobiti još 20 takvih autobusa.

Konstatujući da se GSP zaista modernizuje, kao i da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << trudi da se iz dana u dan unapredi kvalitet usluga i kvalitet prevoza u glavnom gradu, Mali je rekao da će se novi autobusi koristiti u pogonu Karaburma, Novi Beograd, a da će pet od tih 30 otići i u Zemun.

Novine u Bus plusu: Skuplji sms, plaćanje karticom

"Dakle, većina građana Beograda videće koristi od ovih autobusa. Od 2015. do danas, 60 solo autobusa, plus ovih 30, pet elektro autobusa, dakle ukupno 95 novih autobusa na ulicama su glavnog grada. Takođe, 12 školskih autobusa koji su stigli po prvi put, koje ćemo da koristimo za prevoz naših mališana", rekao je Mali.

Direktor GSP Željko Milković kaže da se u njegovom preduzeću trude da prevoz bude bolji, brži, sigurniji i apelovao je na građane da plaćaju prevoz, jer, kako je rekao - bez plaćanja prevoza, nema ni novih autobusa.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"Klima, wi-fi i brojač putnika i to nije sve" FOTO

Izvor: B92, 25.Avg.2017

Beograd -- Beogradskim ulicama saobraća 10 novih zglobnih autobusa, urađenih po najnovijim standardima, s klima-uređajima, brojačima putnika, besplatnim internetom...Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je svečano primio autobuse ispred Starog dvora, naglasio je da to nije sve i da će Beograđani...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.