Beograđanka poklonila stan da zaštiti životinje! VIDEO

Izvor: Mondo, 19.Dec.2018, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanka poklonila stan da zaštiti životinje! VIDEO

Nesvakidašnja priča o ljubavi zahvaljujući kojoj će Beograd dobiti prvi studentski dom za zaštitu životinja i prirode. Pogledajte snimak o Ljubinkinom legatu...

Organizacija za poštovanje i brigu o životinjama, ORCA, ove godine je postala punoletna.

Za 18. rođendan dobili su najlepši poklon koji je neko mogao da ima da: gospođa Ljubinka Vivčar testamentom im je ostavila stan, njihov prvi legat.

Stan od 35m2 postaće prvi studentski dom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za zaštitu životinja i prirode.

U dobrotvornu akciju doniranja sredstava za opremanje Ljubinkinog legata uključilo se preko 200 prijatelja Organizacije, dokaz da se dobro dobrim umnožava.

Ljubinkin legat će već sledeće godine sačekati dve studentkinje iz domova za decu bez roditeljskog staranja.

Pogledajte u snimku kako će legat funkcionisati:

View this post on Instagram

ORCA je proslavila svoj 18. rođendan, a među poklonima i čestitkama - istakao se i jedan najvredniji! #orca @orca.rs #ljubinkinlegat #beograd #beogradživi

A post shared by Beograd živi (@beogradzivi) on Dec 18, 2018 at 11:57pm PST

 BONUS VIDEO

I još jedna priča o ljubavi čoveka i psa:

Za još aktuelnih, uzbudljivih i toplih beogradskih priča, zapratite Beograd živi na Instagramu, Facebook-u i kanalu YouTube.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.