Beograđanka ispala iz autobusa!

Izvor: Glas javnosti, 14.Jul.2013, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanka ispala iz autobusa!

BEOGRAD - Jedna Beograđanka (30) ispala je iz autobusa koji staje kod Karađorđevog parka i teško se povredila.

Na lice mesta ubrzo je, po pozivu putnika iz autobusa, izašla Hitna pomoć, koja je povređenoj ženi ukazala pomoć, a potom je prevezla u Urgentni centar.

"Žena je od pada zadobila povredu noge. Tačnije, iščašila je levi zglob na nozi, zbog čega je prevezena u bolnicu", Dr rekla je dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Incident se dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u autobusu koji saobraća na liniji 31, a koji se kretao u smeru prema Slaviji. Putnica, najverovatnije, zbog velike gužve u autobusu, nije uspela da kod stajališta u Karađorđevom parku siđe kako treba iz vozila i tom prilikom je izgubila ravnotežu i ispala, pri čemu je povredila zglob na nozi.

Večernje novosti 

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.