Beograđanin uhapšen sa pola kilograma kokaina

Izvor: B92, 09.Maj.2020, 11:30

Beograđanin uhapšen sa pola kilograma kokaina

Beograd -- Beogradska policija zaplenila je pola kilograma kokaina i uhapsila Đ.A. (27), zbog sumnje da je trgovao drogom i zbog neovlašćenog posedovanja oružja.

To je danas saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija je prilikom pretresa prostorija, za koje je sumnjala da Đ.A. koristi za skladištenje narkotika, pronašla manju količinu marihuane, vagicu za precizno merenje i pištolj sa osam metaka, dok je 500 grama kokaina pronađeno u njegovom automobilu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAŠLI MU POLA KILOGRAMA KOKAINA I PIŠTOLJ: Policija u Beogradu uhapsila narko-dilera (27)

Izvor: Kurir, 09.Maj.2020

Beogradska policija zaplenila je pola kilograma kokaina i uhapsili Đ.A. (1993), zbog sumnje da je trgovao drogom i zbog neovlašćenog posedovanja oružja, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Kurir...

Mladić u Beogradu uhapšen s pola kilograma kokaina i pištoljem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2020

Beogradska policija zaplenila je pola kilograma kokaina i uhapsila Đ.A. (27), u čijem je automobili pronašla pomenutu drogu...Policija je prilikom pretresa prostorija, koje je Đ.A., kako se sumnja, koristio za skladištenje narkotika, pronašla manju količinu marihuane, vagicu za precizno merenje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.