Beograđanin teško povređen u Budvi

Izvor: RTS, 28.Jul.2013, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanin teško povređen u Budvi

Nakon pada sa terase na prvom spratu jedne zgrade u Budvi, Dušan Dojčilović iz Beograda (23) teško povređen. Hitno je operisan u kotorskoj bolnici i nalazi se van životne opasnosti.

Dušan Dojčilović iz Beograda (23) teško je povređen nakon pada sa terase sa prvog sprata jedne zgrade u Budvi na metalni kolac ograde u dvorištu zgrade, saopštila je crnogorska policija.

Kako se navodi, Dojčilović je zadobio teške telesne povrede, zbog čega je hitno operisan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u kotorskoj bolnici.

Hirurg u kotorskoj bolnici dr Vojislav Vučetić rekao je da je Dojčinović primljen na Odeljenje hirurgije, gde je i operisan.

"Imao je teške povrede bešike i debelog creva zbog čega je hitno operisan, ali se, trenutno, nalazi van životne opasnosti", rekao je Vučetić Tanjugu.

Policija je saopštila da je Dojčilović sa društvom pre nekoliko dana doputovao na odmor u Budvu, gde je iznajmio stan u naselju Rozino.

Nakon noćnog provoda, vratio se u iznajmljeni stan, a potom šetao po terasi, nakon čega je pao.

Podgorički mediji prenose da su komšije, kada su čuli pozive u pomoć povređenog mladića, pozvale Hitnu pomoć, koja je međutim, kako se navodi, kasnila na intervenciji.

"Nisu dolazili ni nakon 20 minuta od poziva, nakon čega je jedan od stanara zgrade sa svojim prijateljima povezao povređenog mladića do Hitne pomoći, odakle je specijalizovanim kolima prebačen u kotorsku bolnicu", rekla je jedna Budvanka, očevidac nesreće.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS U BUDVI: Beograđanin pao sa terase i nabio se na metalni kolac!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Jul.2013

Kako se navodi, Dojčilović je zadobio teške telesne povrede, zbog čega je hitno operisan u kotorskoj bolnici

Nastavak na Telegraf.rs...

Beograđanin teško povređen nakon pada sa terase u Budvi

Izvor: Press, 28.Jul.2013

Kako se navodi, Dojčilović je zadobio teške telesne povrede, zbog čega je hitno operisan u kotorskoj bolnici. .Policija je saopštila da je Dojčilović sa društvom pre nekoliko dana doputovao na odmor u Budvi, gde je iznajmio stan u naselju Rozino. . Nakon noćnog provoda, on se vratio u iznajmljeni...

Nastavak na Press...

Budva: Beograđanin pao sa terase na metalni kolac!

Izvor: Svet, 28.Jul.2013

Dušan Dojčilović (23) iz Beograda teško je povređen nakon pada sa terase sa prvog sprata jedne zgrade u Budvi na metalni kolac ograde u dvorištu zgrade. Kako se navodi u saopštenju crnogorske policije Dojčilović je zadobio teške telesne povrede, zbog čega je hitno operisan u kotorskoj bolnici....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.