Beograđanin švercovao oralni gel za potenciju

Izvor: Mondo, 29.Mar.2013, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanin švercovao oralni gel za potenciju

Carinici su na graničnom prelazu aerodrom ''Nikola Tesla'' sprečili pokušaj krijumčarenja 690 kesica oralnog gela za potenciju "Kamagra", saopštila je Uprava carine.

Putnik iz Beograda, državljanin Srbije, doputovao je sa Tajlanda, letom preko Dohe i uputio se na zeleni kontrolni prolaz čime se izjasnio da nema ništa da prijavi za carinjenje.

Podrvrgnut je detaljnom pregledu, čime je utvrđeno da u prtljagu, među ličnim stvarima, ima 690 kesica oralnog gela >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za potenciju "Kamagra", navodi se u saopštenju.

"Kamagra" potiče iz Indije i po sastavu i dejstvu odgovara mnogo skupljoj i poznatijoj "Vijagri", a kako se navodi, potrošači lekove iz Indije kupuju, jer su jeftiniji, do njih se lakše dolazi, a ponekad su kopije toliko dobre da je nemoguće proceniti koji su lekovi pravi, a koji nisu.

Iz Uprave carine podsećaju da ovo nije prvi pokušaj krijumčarenja ovog leka i da su u više navrata prethodnih godina beleženi slični pokušaji.

Oni napominju da se u putničkom prometu u zemlju mogu uneti lekovi za uobičajenu terapiju, isključivo za ličnu upotrebu, u količini primerenoj datom putovanju.

(Tanjug, foto: Uprava carina)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograđanin švercovao 690 kesica gela za potenciju

Izvor: Kurir, 29.Mar.2013

Državljanin Srbije koji je doputovao s Tajlanda pokušao je da unese indijsku "kamagru" koja po sastavu i dejstvu odgovara mnogo skupljoj "vijagri“..BEOGRAD - Carinici su na graničnom prelazu aerodrom "Nikola Tesla", u četvrtak sprečili pokušaj krijumčarenja veće količine oralnog gela za potenciju...

Nastavak na Kurir...

Sprečen šverc gela za potenciju

Izvor: B92, 29.Mar.2013

Beograd -- Carinici su na aerodromu ''Nikola Tesla'' sprečili pokušaj krijumčarenja 690 kesica oralnog gela za potenciju "Kamagra", saopštila je Uprava carine...Putnik iz Beograda, državljanin Srbije, doputovao je sa Tajlanda, letom preko Dohe i uputio se na zeleni kontrolni prolaz, čime se izjasnio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.