Beograđanin NASRNUO NA KOMŠIJU pa mu uputio PRETNJE PO ŽIVOT iz ovog BIZARNOG RAZLOGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 20:41

Beograđanin NASRNUO NA KOMŠIJU pa mu uputio PRETNJE PO ŽIVOT iz ovog BIZARNOG RAZLOGA!

Okrivljenom je određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu danas je saslušao uhapšeno lice na okolnosti izvršenja krivičnog dela "ugrožavanje sigurnosti".

Okrivljenom se stavlja na teret da je, u toku sastanka Skupštine stanara zgrade na Novom Beogradu, nezadovoljan odlukom da njegova majka više ne bude predsednik tog tela, fizički nasrnuo na oštećenog, ali su ga u daljim radnjama sprečili prisutni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanari zgrade, nakon čega je oštećenom uputio pretnje po život i telo, te da će ga "polomiti i prebiti" zbog čega oštećeni strahuje za svoju bezbednost.

Imajući u vidu da je u daljem toku postupka potrebno ispitati sve svedoke, te da svedoci žive u istoj zgradi kao okrivljeni, postoje okolnosti da će ostankom na slobodi uticati na svedoke, zbog čega je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljenom odredi pritvor u trajanju do 30 dana.

(Srbija Danas/Kurir)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.