Beograđanima pokušali da ukradu stan u Tivtu

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanima pokušali da ukradu stan u Tivtu

Dve nepoznate ženske osobe su došle jednog dana u stambenu zgradu, a zatim postepeno iznosile stvari i promenile bravu, kako pravi vlasnici ne bi mogli da uđu u svoj stan koji imaju od 1995. godine

Bračni par Ćurgus iz Beograda dočekalo je neprijatno iznenađenje u sopstvenom stanu u Tivtu, kada su zatekli pobacane delove nameštaja i svoje stvari, kao i promenjene brave i postavljene rešetke na prozorima.

Ovi Beograđani očekuju da policija pronađe počinioce >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i da podnese krivičnu prijavu protiv njih za upad u tuđu nekretninu, pljačku i uništavanje i oštećenje stvari.

Komšije su primetile u ovoj stambenoj zgradi dve nepoznate ženske osobe, koje su se pojavile pre 10-ak dana i ušle u stan. Oni nisu reagovali niti su smatrali da je nešto neobično jer su mislili da je stan prodat.

Foto: Wikipedia/Orlovic

- Zaprepašćeni smo, ostavili smo decu na čuvanje, u nedelju seli na prvi avion i došli u Tivat. Dočekala su nas nova, zaključana vrata na ulazu našeg stana. Uz pomoć majstora, otvorili smo ih i ušli unutra, dobar deo nameštaja je bio odnesen, sve naše privatne stvari su nestale, neke slike, fotografije i nama dragi predmeti – rekao je Ivan Ćurgus i dodao da ima i dokaze da taj stan poseduju još od 1995. godine.

Foto: Wikipedia/Brian Dell

Ova porodica očekuje da im šteta bude nadoknađena i sa nevericom govore o osobama koje su, kako kažu, “rešetkama pretvorile stan u logor i bez ustezanja, probirale po nečijim ličnim stvarima i imovini“.

(Telegraf.rs/ Izvor: vijesti.me/ Foto-ilustracija)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Tivat: Bračnom paru iz Beograda pokušali da otmu stan

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2014

Beograđani Ivan Ćurgus i Ivana Lukić-Ćurgus doživeli su neprijatnost kakva se ne pamti u Tivtu – neko je naime, ušao u njihov stan u stambenoj zgardi u Ulici Luke Tomanovića broj 11 u centru Tivta, pobacao deo nameštaja i stvari vlasnika, te na stanu promenio vrata, bravu i na prozore postavio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.