Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 11:15

Beograđani, OPREZ! U ovom delu grada SKIDAJU TOČKOVE sa automobila - jedna objava na društvenim mrežama SPASILA jednog vlasnika vozila (FOTO)

"Pljačkaši točkova" ponovo aktuelni u Beogradu.

Na Instagram stranici "moj_beo_grad", sinoć je objavljen snimak pokušaja krađe točkova automobila na Dorćolu u Mihizovoj ulici.

Pljačkaši su naime pobegli čim su videli da ih je neko primetio. Takođe i vlasnik ovog automobila je istrčao iz svog doma čim je video objavu na Instagramu.

Krađa točkova je sve učestalija, pogotovo u našem glavnom gradu. To je nekada bio "trend", najviše tokom 90-ih godina prošlog veka.

Međutim, izgleda da se ovaj "trend" vratio u Beograd, te tako sve češće možemo da vidimo vest ili upozorenje o krađi točkova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.