Beograd zasuo grad, posle peska

Izvor: Mondo, 30.Maj.2013, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd zasuo grad, posle peska

Nevreme sa gradom zahvatilo je Beograd. Na Novom Beogradu grad veličine lešnika padao je oko pet minuta, u centru nešto kraće, veličine graška, a u Žarkovu će ga skupljati kofama. Bujice u Takovskoj, palo drvo u Carigradskoj.

prev next 0 0 0 0 0

 

1 / 5

 

2 / 5

 

3 / 5

 

4 / 5

 

5 / 5

Dok je "crni" oblak stigao do centra grada, smanjio se i intenzitet >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i veličina grada, pa je ono što je zasulo ulice bilo veličine graška.

U Žarkovu je, bar sudeći prema fotografiji koju nam je poslala jedna čitateljka, bilo najgore. Tu će led morari da skupljaju kofama. Bolje nije bilo ni u Belim vodama na Čukarici, bar sudeći po ovom snimku koji nam je poslao Predrag Marinković:



Posle jakog grada, kiša je nastavila da pada, a gradonosni oblak otišao je dalje da "tuče" po Srbiji. Možda ova kiša spere pesak koji nam je stigao noćas iz Sahare.

Zbog velikih padavina, javljaju čitaoci Monda, u pojedinim delovima grada stvaraju se prave bujice, a jedan takav "brzak" teče i Takovskom ulicom.

Na Trgu Nikole Pašića jak vetar nosio je krovove montažnih tezgi, a u Carigradskoj ulici, na Starom gradu, palo je i jedno drvo.



(MONDO/Foto: Goran Sivački, Mladen Nikolić i čitateljka Monda)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

ŠTA LI SMO BOGU ZGREŠILI: Posle žute kiše, Beograd pogodio grad veličine lešnika (FOTO+VIDEO)

Izvor: S media, 30.Maj.2013

Beograd je danas oko podneva zahvatilo je jako nevreme sa kišom i gradom veličine lešnika...Na Trgu Nikole Pašića vetar je oduvao krovove sa nekoliko štandova, a velike količine vode stvarale su ogromne probleme pešacima i vozačima...Kiša je napravila poplavu na ulicama, zbog čega je tramvajski...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.