Beograd večeras u crvenoj, zelenoj, beloj i crnoj boji; Vučić: Nastavićemo sa unapređenjem odnosa FOTO

Izvor: B92, 02.Dec.2021, 19:57

Beograd večeras u crvenoj, zelenoj, beloj i crnoj boji; Vučić: "Nastavićemo sa unapređenjem odnosa" FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Tviter nalogu da su se UAE razvili u jednu od vodećih svetskih ekonomija.

Predsednik se oglasio povodom Nacionalnog dana Ujedinjenih Arapskih Emirata.

"UAE su se razvili u modernu zemlju, koja predstavlja jednu od vodećih svetskih ekonomija, kao i nezaobilazni glas u međunarodnim odnosima. U snažnom uverenju da ćemo zajedničkom saradnjom nastaviti sa unapređenjem svestranih odnosa naše dve prijateljske zemlje", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napisao je predsednik.

Podsetimo, na današnji dan, 2. decembra, obeležava se Dan državnosti Ujedinjenih Arapskih Emirata, a ovim povodom Beograd će biti osvetljen bojama njihove zastave.

Naime, u pitanju je važan jubilej njihovih državljana, a to je pedesetogodišnjica od osnivanja federacije.

Crveno - zeleno - belo - crno svetleće večeras velika kupola Doma Narodne Skupštine, Palata Albanija, Brankov i Most na Adi, za šta će se pobrinuti JKP "Javno osvetljenje", navodi se u njihovom saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.