Beograd stao na jedan sat FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 08.Jun.2018, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd stao na jedan sat FOTO/VIDEO

Beograd -- Popodnevni špic i protest zbog poskupljenja goriva napravili su zastoj širom Beograda koji je trajao oko jedan sat.

Na društvenim mrežama objavljene su fotografije Gazele na kojoj vozila stoje. Gužve je bilo i na drugim mestima koja su redovno problematična - Autokomandi, u Kneza Miloša, Bulevaru despota Stefana...

Na fotografijama sa Gazele vidi se kako su pojedini izašli iz vozila i stoje nasred mosta. Automobilima nije bilo moguće proći u smeru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ka gradu, a gužve je bilo i ka Novom Beogradu.

Vozači su automobile zaustavili i na kružnom toku na Slaviji, sa koje se čuje muzika.

Pojedini građani su na Gazeli igrali fudbal.

Protesta je bilo i u drugim gradovima Srbije - vozači u Novom Sadu, Nišu, Pančevu, Šapcu, Leskovcu, Kragujevcu, Kraljevu i još nekoliko gradova zaustavili su oko 17h vozila u znak protesta zbog visokih cena goriva.

Protest je i u Novom Pazaru, kako javlja naš reporter, u grad ne može da se uđe iz pravca Raške.

Protest u Nišu: "Ustani, Srbijo, budi se" FOTO/VIDEO

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.