Beograd sledećeg vikenda u karantinu? Vesić: Spekulacije VIDEO

Izvor: B92, 07.Jul.2020, 08:28

Beograd sledećeg vikenda u karantinu? Vesić: Spekulacije VIDEO

Beograd -- Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić odgovorio na spekulacije pojedinih medija da se sledećeg vikenda Beograd stavlja u karantin.

Naime, kako su neki mediji objavili, zbog pogoršanja epidemiološke situacije u glavnom gradu, nadležni navodno planiraju da sledećeg vikenda ceo Beograd stave u karantin, kao i da će se opet uvesti policijski čas.

Jutarnji program TV Prve razgovarao je jutros s zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je rekao da je reč o spekulacijama koje ne želi da komentariše.

"Činimo sve da Beograd ne uđe u karantin", rekao je on i dodao da će se ipak morati pratiti situacija u glabnom gradu u kom su bolnice sve punije i punije, jer se u njih dovoze pacijenti s teškom kliničkom slikom iz cele Srbije.

"Ukoliko se budemo pridržavaliu donetih mera, neće biti karantina", rekao je Vesić, ali je i dodao da postoji mogućnost da se tako nešto desi, ako se situacija pogorša.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vesić: U Beogradu će morati da se primene drastičnije mere ako se situacija pogorša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2020

"Sve se čini da Beograd ne ode u karantin zbog velikog broja zaraženih virusom korona, ali će morati da se primene drastičnije mere, ukoliko se situacija pogorša", izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić..."Ne bih spekulisao sa tim da li će Beograd ići u karantin ili ne. Mi sve...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.