Beograd razmatra uvođenje kontramera Prištini!

Izvor: Mondo, 07.Jul.2019, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd razmatra uvođenje kontramera Prištini!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se razmatra uvođenje kontramera Prištini zbog otežanog snabdevanja životnim namirnicama na KiM.

Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija

Više detalja biće obljavljeno nakon razgovora sa predstavnicima srpskog naroda sa KiM.

Vučić je na pitanje da li se razmišlja o kontramerama koje su ranije bile najavljene, rekao da se razmišlja o tome svakoga dana, ali da je preče bilo da se najpre obezbedi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << roba za Srbe sa severa KiM.

"Za nas je od presudnog značaja bilo da obezbedimo više robe u prodavnicima i nadam se ste mogli da vidite juče i prekjuče više robe nego prethodnih dana. Znači, negde je nešto 's neba došlo'", naveo je Vučić.

Vučić:Idem na Kosovo... histerija u Prištini i Beogradu

Dodaje da ne želi da stiče političke poene tako što će Srbija žestoko rečima nekog da napada, a time bi se, istovremeno, smanjila šansa za opstanak Srba na KiM.

"Moja je briga narod na KiM", naglasio je predsednik.

Vučić deci s Kosova: BG će uvek biti vaš glavni grad

Vučić je rekao i da je zadovoljan, jer je Srbija u poslednjih par dana uspela da snabde prodavnice na severu Kosova.

"Nije uvek lako i verujem da ćemo obezbediti da ljudi ne budu gladni i žedni, već da imaju normalan život", rekao je Vučić.

Kazao je da se kriza nastavlja, ali u mnogo manjoj meri, te da je dosta posla urađeno u prethodnih par dana.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić: Razmatramo uvođenje kontramera Prištini

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2019

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Beograd razmatra uvođenje kontramjera Prištini zbog otežanog snabdijevanja Srba životnim namirnicama na Kosovu i Metohiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.