Beograd pod tučom leda iz oblaka (VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Maj.2017, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd pod tučom leda iz oblaka (VIDEO)

"Moguća pojava grada" iz prognoze RHMZ obistinila se, bar u Beogradu. Prestonicu je u podne zasula tuča iz gradonosnog oblaka.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

"Na području Kolubarskog, Zlatiborskog i Rasinskog okruga dabnas ponegde kiša i kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, dok je u okolini Loznice i Kruševca, i u Beogradu i okolini moguća pojava grada", glasila je današnja najava Republićkog hidrometeorološkog zavoda koja se u potpunosti obistinila, bar u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Beogradu.

Nešto posle podneva Beograd je zasuo snažan pljusak a iz oblaka se na prestonicu sručio i grad, što je zabeležila i kamera izveštača MONDA.



Izvor: MONDO

Pljusak je trajao kratko ali ovakvo nestabilno vreme ostaće i do kraja dana.

U većini krajeva biće pretežno sunčano, uz dnevni razvoj oblačnosti mestimično sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.

Duvaće slab i umeren zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura biće od 9 do 16 C, a najviša dnevna od 23 do 27 stepeni.

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano, uz dnevni razvoj oblačnosti u pojedinim delovima grada sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.

Najniža temperatura biće od 14 do 24 stepena.

Foto: RHMZ

Prema izgledima vremena do 21. maja, do srede će biti promenljivo oblačno, nestabilno, sa lokalnom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom.

Temperatura oko proseka za ovo doba godine. Zatim će biti pretežno sunčano, uz postepen porast temperature.

----------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.