Beograd paralisala kiša: Auto-put bio zatvoren, vozila se jedva provlačila kroz bujicu VIDEO

Izvor: B92, 23.Jun.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd paralisala kiša: Auto-put bio zatvoren, vozila se jedva provlačila kroz bujicu VIDEO

Pljusak koji je protutnjao Beogradom ovog popodneva je poplavio veliki deo prestonice, a auto-put je neko vreme bio paralisan.

Auto-put u delu na Novom Beogradu je bio potpuno poplavljen.

Kolovozi, podjednako u centru i periferiji su bili pod vodom, a automobili i vozila gradskog prevoza su se jedva kretali kroz bujicu.

Prilazi Beogradu su bili potpuno zakrčeni, kolone vozila su bile dugačke i po nekoliko kilometara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nevreme u Beogradu kroz zapise građana i reportera

Izvor: RTS, 23.Jun.2019

Zbog obilne kiše koja je danas posle podne pala u Beogradu, deo auto-puta na Novom Beogradu je poplavljen, a automobili se otežano kreću ili stoje zbog visine vode. Ponegde u Beogradu i oko 60 litara kiše po metru kvadratnom za sat i po, saopštio RHMZ.  ...

Nastavak na RTS...

Zatvoren autoput Beograd-Zagreb

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jun.2019

BEOGRAD - Autoput u dijelu na Novom Beogradu, a kolji vodi prema Zagrebu, potpuno je poplavljen, prenose beogradski mediji. Kolovoz je pod vodom, a automobili se kreću kroz bujicu u nadi da će izađi na suv dio.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.