Beograd na vodi : Prvo se grade kule sa luksuznim stanovima

Izvor: Press, 10.Jul.2014, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd na vodi : Prvo se grade kule sa luksuznim stanovima

Pripreme za početak gradnje „Beograda na vodi“ su u punom jeku. S obzirom na to da je master plan završen i predstavljen javnosti, investitori već traže od projektanata da dostave ponude za izradu neophodne dokumentacije za gradnju rezidencijalnih kula, odnosno dva stambena zdanja, saznaju „Novosti“. To su prvi u nizu projekata u takozvanoj prvoj fazi radova, koja obuhvata još i Beogradsku kulu, tržni centar najveći na Balkanu i dva hotela.



Sudeći po rokovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koji se postavljaju potencijalnim projektantima, investitori su ozbiljni u nameri da što pre počne izgradnja. Možda i pre proleća 2015, što je rok koji su zvanično obećali. Kako je srpska strana i dogovorila sa partnerima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, naše firme biće maksimalno uključene u projektovanje i izgradnju ovog kompleksa, koji će promeniti izgled prestonice.
Stambeni objekti naći će se u blizini Beogradske kule, parka i tržnog centra. Sam park prostiraće se na oko 37.000 kvadrata. Ceo kompleks „Beograda na vodi“ zauzimaće oko dva kilometra savske obale. Ključno obeležje biće kula, najviša u Srbiji. Prva faza radova, kako su najavili investitori, Vlada Srbije i „Igl hils“ iz UAE, trebalo bi da bude završena do kraja 2016. godine.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvo grade luksuzne stanove

Izvor: B92, 10.Jul.2014

Beograd -- Pripreme za početak gradnje Beograda na vodi su u punom jeku, pišu Novosti...S obzirom na to da je master plan završen i predstavljen javnosti, investitori već traže od projektanata da dostave ponude za izradu neophodne dokumentacije za gradnju rezidencijalnih kula, odnosno dva stambena...

Nastavak na B92...

(VIDEO) EVO ZAŠTO VOLIMO NAŠ GRAD: Ovo je najlepši video o Beogradu!

Izvor: Press, 11.Jul.2014, 15:53

Ovaj kratak snimak pokazao je u bezbroj fotografija sve lepote naše prestonice, i sigurni smo da će vas podsetiti na to zašto treba da čuvamo i volimo Beograd! . . Pročitajte još:. Beograd na vodi : Prvo se grade kule sa luksuznim stanovima. Grad raspisao konkurs za idejno rešenje za...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.