Beograd na vodi: Izdate dozvole za dve kule

Izvor: Mondo, 25.Sep.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd na vodi: Izdate dozvole za dve kule

Građevinska dozvola za izgradnju dve stambene kule u okviru projekta Beograd na vodi je izdata.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Time su se stekli i formalni uslovi za postavljanje kamena temeljca za taj veliki projekat, rekao je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Gradonačelnik je rekao da je građevinska dozvola izdata juče, čime je ispunjen i poslednji formalni uslov za početak radova.

"Nakon godinu i po dana intenzivnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rada na raščišćavanju lokacije, na pregovorima oko ugovora, na ispunjavanju uslova koji su vezani za pravosnažnost tog ugovora, dobili smo građevinsku dozvolu i sada je ostalo još tri dana za početak gradnje tog velikog projekta", naveo je Mali.

Kamen temeljac za projekat Beograd na vodi biće postavljen u nedelju, 27. septembra, a prema najavama, postaviće ga premijer Srbije Aleksandar Vučić i prvi čovek Igl hilsa i investitor projekta Beograd na vodi Muhamed Alabar.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.