Beograd daje 30 miliona dinara pomoći za vantelesnu oplodnju

Izvor: Beta, 16.Maj.2021, 16:52

Beograd daje 30 miliona dinara pomoći za vantelesnu oplodnju

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da će Grad ove godine obezbediti podršku i pomoć od 30 miliona dinara za parove koji pokušavaju da prošire svoju porodicu procesom vantelesne oplodnje (VTO).Po njegovim rečima, do sada je izvršeno 118 procedura, a tri porodjaja su završena sa četvoro novorodjene dece.Portal Beoinfo prenosi da je on rekao i da će 468 miliona dinara biti dato za pomoć porodiljama i trudnicama, što je 68 miliona više nego prošle godine."U 2021. godini do sada je porodiljama isplaćeno 75 miliona dinara. Svaka porodilja dobija 10.000 dinara jednokratno, za prvorodjeno dete još 10.000, za treće dete 30.000, a za blizanačku trudnoću po 25.000 za svako dete", naveo je gradonačelnik.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd daje 30 miliona dinara pomoći za vantelesnu oplodnju

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Maj.2021

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da će Grad ove godine obezbediti podršku i pomoć od 30 miliona dinara za parove koji pokušavaju da prošire svoju porodicu procesom vantelesne oplodnje (VTO).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Za idejno rešenje 1,2 miliona: I Leskovac dobija spomenik Stefanu Nemanji?

Izvor: B92, 17.Maj.2021, 09:41

Grad Leskovac planirao je da u ovoj godini izdvoji 1,2 miliona dinara za izradu idejnog rešenja spomeniku Stefanu Nemanji i pilona koji će se nalaziti na novom gradskom trgu, navodi se u Odluci o programu uređenja građevinskog zemljišta za 2021. godinu, prenosi portal Rešetka...Utemeljivač srpske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.