Beograd: Zaplenjena droga vredna milion (FOTO)

Izvor: Mondo, 04.Mar.2017, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Zaplenjena droga vredna milion (FOTO)

Beogradska policija je, u nekoliko odvojenih akcija, zaplenila narkotike čija se vrednost procenjuje na oko milion dinara.

Uhapšene su četiri osobe, osumnjičene da su počinile krivična dela neovlašćena

proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je pretresom stana, u kome su živeli osumnjičeni A.S. (1984) i M.M. (1983) pronašla četiri kese sa oko 100 grama kokaina, manju količinu marihuane, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i vagicu za razmeravanje, na kojoj su se nalazili tragovi kokaina, saopštio je MUP.

Akcija Zemun: BMW pun droge (FOTO)

Kod osumnjičenog J.V. (1984), prilikom pretresa stana, policija je pronašla oko 80 grama droge amfetaminskog tipa, dok je kod osumnjičenog K.M. (1968), u džepu, pronašla oko 90 grama marihuane.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu sprovedeni Višem javnom tužilaštvu Beogradu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.