Beograd: Tri sata silovanja lažna vest?

Izvor: Mondo, 04.Mar.2013, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: "Tri sata silovanja" lažna vest?

"Policija traga za silovateljem, monstrumom starim od 35 do 40 godina, koji je satima silovao šesnaestogodišnjakinju" javili beogradski mediji, Policija posle pregleda žrtve kaže - silovanja nije bilo.

"Na osnovu prijave o silovanju obavljen je lekarski pregled kojim je utvrđeno da nema tragova silovanja", rečeno je Beti.

Kako je navedeno, policija nastavlja da radi na utvrđivanju okolnosti tog događaja.

Kako su danas javili beogradski mediji u podrumu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zgrade u Ulici Jurija Gagarina 122, u Bloku 62 u Novom Beogradu silovana je sesnaestogodišnja devojčica a u u toku je intenzivna policijska potera za silovateljem.

Traga se za muškarce starim do 40 godina, tamnije puti, visine oko 175 centimetara, crne proređene kose, a poslednji put je viđen u crveno-crnoj jakni, pisao je "Kurir".

Prema prvim informacijama monstrum je danas oko 14 sati sačekao devojčicu koja se vraćala kući. Manijak je napao devojčicu koja je izašla iz autobusa i krenula u zgradu.

List "Blic" objavio je da je silovatelj devojčicu uz pretnju nožem uvukao u smećaru u podrumu, gde ju je prebio i silovao, kao i daje posle više sati iživljavanja uspela je da vriskom uzbuni stanare koji su pozvali policiju" a da "Hitna pomoć na licu mesta nije konstatovala vidljive povrede kod devojčice".

Nedaleko od ovog mesta, u Jurija Gagarina 136 sinoć oko 1:30 sati se dogodio pokušaj silovanja, a policija proverava da li je reč o istom počiniocu.

Pre dve godine u istom kraju silovane su dve devojčice, a počinilac nije pronađen.

(MONDO/agencije, ilustracija: Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Beograd: Tri sata silovanja lažna vijest?

Izvor: Cafe.ba, 05.Mar.2013, 09:30

Policija traga za silovateljem, monstrumom starim od 35 do 40 godina, koji je satima silovao šesnaestogodišnjakinju javili beogradski mediji. Policija poslije pregleda žrtve kaže - silovanja nije bilo.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.