Beograd: Sneg pada preko 24h, sve mili po ulicama

Izvor: Vesti-online.com, 27.Feb.2018, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Sneg pada preko 24h, sve "mili" po ulicama

Sneg u Beogradu pada više od 24 sata. Iako iz uprave grada kažu da rade punim kapacitetom i da su ulice prohodne, evidentno je da je saobraćaj izuzetno otežan.

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je jutros da se čiste ulice prvog prioriteta i da Beograd čisti 1.600 radnika gradskih preduzeća. Saobraćaj se na ulicama, međutim, odvija veoma usporeno jer je sneg u toku noći napadao, a s obzirom na niske temperature on se i ledi pri tlu.

Zbog snega problem imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i ekipe Hitne pomoći koje sporije stižu do pojedinih rubnih delova grada.

Ekipe Hitne pomoći su prošle noći intervenisale 103 puta, od čega 18 puta na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari i drugi hronični bolesnici.

Prema prognozama meteorologa sneg će i dalje padati, a AMSS je već upozorio da su uslovi za vožnju izuzetno otežani.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.