Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Feb.2015, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Prekinuto sudjenje Darku Šariću do kraja februara

Suđenje Darku Šariću u Specijalnom sudu u Beogradu prekinuto je jer je njegova obrana zatražila izuzeće  specijalnog tužioca Miljka Radisavljevića, njegovog zamjenika i republičkog javnog tužioca.

Glavni pretres je odložen za 24, 25. i 26. februar, a tokom suđenja iz Tužilaštva su naveli da postoje zakonski razlozi da se taj zahtjev odbaci i smatraju da je usmjeren na odugovlačenje suđenja.

Darko Šarić i pripadnici njegove grupe optuženi su za organiziranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << šverca 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Evropu.

Posljednje suđenje u tom procesu održano je 1. augusta prošle godine, a poslije je više puta odlagano zbog protesta advokata.

Šarić se nakon višegodišnjeg bekstva, 18. marta 2014. godine, predao srpskim vlastima, nakon čega je uhapšen i od tada se nalazi u pritvoru.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.