Beograd: Policajac izvršio samoubistvo

Izvor: Mondo, 13.Sep.2012, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Policajac izvršio samoubistvo

Policajac Komandnog centra beogradske Policijske uprave (51 ) izvršio je samoubistvo u Beogradu, saopštio je Nezavisni policijski sindikat Srbije.

Telo policajca koji se ubio Hitna pomoć zatekla je u parku u Ulici Jovana Bjelića, u naselju Braća Jerković, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se podseća da je pre samo nekoliko dana policajac iz sela Alakince, u opštini Surdulica, Saša Stanisavljević (44)službenim pištoljem oduzeo sebi život nakon smrti teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bolesne kćerke.

Portparolka Hitne pomoći nada Macura je potvrdila agenciji Beta da je jutros u parku u pomenutoj ulici nađen mrtav muškarac.

Inače, u noći između srede i četvrtka povređeno je još pet osoba u četiri saobraćajne nesreće, a jedan muškarac je ranjen.

Najteže je povređen muškarac star oko 40 godina kad je autom udario u zid kod Savskog nasipa i on je prebačen na reanimaciju u Vojnomedicinsku akademiju (VMA).

Sinoć oko 22 časa na Trošarini kog benzinske pumpe "Jugopetrol" Hitna pomoć je zbrinula muškarca od 38 godina sa prostrelnom ranom u levoj butini. On je u svesnom stanju sa umerenim krvarenjem prebačen na VMA.

Devojka i mladić od 17 i 19 godina povređeni su posle pada sa motora u Svetegorskoj ulici sinoć nešto posle 21 čas i oboje su prebačeni u Urgentni centar.

Dogodio se još jedan udes u kom je učestvovao motociklista i udes na Obilaznici u smeru ka Čačku u kojima su lakše povređene dve osobe.

U noći između srede i četvrtka Hitna pomoć je intervenisala ukupno 120 puta od čega 28 na javnim mestima.

(Beta)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.