Beograd: Lopovi alatom otvarali terasna vrata i prozore

Izvor: Danas, 16.Avg.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Lopovi alatom otvarali terasna vrata i prozore

Policija je u Beogradu uhapsila dve osobe zbog sumnje da su na teritoriji glavnog grada provalili u više stanova iz kojih su odnosili novac, zlazni nakit, tehniku i satove, saopštio je danas MUP. Članak Beograd: Lopovi alatom otvarali terasna vrata i prozore se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Beograd: Obijali terasna vrata i prozore pa krali novac i zlato

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Avg.2019

Policija je u Beogradu uhapsila dve osobe zbog sumnje da su na teritoriji glavnog grada provalili u više stanova iz kojih su odnosili novac, zlazni nakit, tehniku i satove, saopštio je danas MUP...Uhapšeni su G.S. (48) i M.Ž. (39) koji su osumnjičeni da su odgovarajućim alatom, otvarali terasna...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.