Beograd: Četvoro povređeno u tuči, petoro u udesima

Izvor: Beta, 02.Maj.2023, 09:04

Beograd: Četvoro povređeno u tuči, petoro u udesima

U tuči u 1.25 u Ulici Partizanske avijacije četiri osobe su povređene, rečeno je u Hitnoj pomoći.Kako je javila Radio televizija Srbije povređeni su prevezeni u Urgentni centar, a intervenisale su dve ekipe Hitne pomoći.Tokom noći u Beogradu dve osobe povređene su teško, a dve lakše u dve saobraćajne nesreće.Teško je povređena devojka (27) u padu sa motora na putu ka Sremčici, a na Zrenjaninskom putu u 23.38 kod skretanja za Kotež jedna osoba povređena je teško, a tri lakše.Ekipe Hitne pomoći tokom noći imale su i veliki broj intervencija na javnim mestima zbog osoba u alkoholisanom stanju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Četvoro povređeno u tuči, petoro u udesima

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Maj.2023

U tuči u 1.25 u Ulici Partizanske avijacije četiri osobe su povređene, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Žena lakše povređena u udesu kod Bogoslovije

Izvor: Danas, 03.Maj.2023, 07:25

U toku protekle noći u Beogradu se, kako je saopštila službe Hitne pomoći, dogodila jedna saobraćajna nezgoda na kružnom toku kod Bogoslovije, a lakše povređena žena (26) prevezena je u Urgentni centar.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.